GEBORGEN, ROBUUST EN SFEERVOL

Verlichting van een park of pad moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Het gaat hierbij om functie, robuustheid en het financiële plaatje.

De verlichting moet het uiteraard mogelijk maken om zich gemakkelijk te oriënteren. Tegelijkertijd moet de verlichting de mensen een veilig gevoel geven en een decoratief effect hebben, zodat iedereen graag van de plek gebruikmaakt.

Verlichting van een park of pad moet doordacht zijn
Net als bij andere buitenverlichting het geval is, geldt de eis dat het een robuuste oplossing dient te zijn, die niet alleen tegen het gure weer in Nederland bestand moet zijn, maar ook pogingen tot vandalisme, waar eigenaren van parken en paden helaas mee geconfronteerd kunnen worden, moet kunnen doorstaan.

De verlichting moet doelmatig worden geplaatst, zodat aanrijdingen worden voorkomen en bewoners van het gebied geen hinder ondervinden. Ten slotte is er het financiële aspect. De verlichtingsoplossing moet een aangetoond hoog rendement hebben, zodat de klant van een optimale lichtopbrengst en lagere energiekosten profiteert.

Solar Light heeft een volledig assortiment, waar u alle armaturen die u voor een kwaliteitsoplossing nodig heeft, kunt vinden