DE PERFECTE KANTOORVERLICHTING

De kwaliteit van het licht in een ruimte is van groot belang voor het prestatievermogen van de mensen die daar werken. Dit geldt vooral voor ruimten waarin men zich langere tijd bevindt, bijvoorbeeld een kantoor of vergaderruimte.

De juiste armaturen voor een kantoor
In kantoorruimten moet de verlichting zowel helder als aangenaam zijn. De kleine details op een technische tekening of de kleine lettertjes van een juridische tekst moeten duidelijk zichtbaar zijn. En tijdens het werken achter een computerscherm mag er geen hinder door reflectie zijn.

Energie-efficiënte oplossingen
Daglichtregeling zorgt ervoor dat de verlichting automatisch op basis van invallend daglicht wordt bijgesteld. U bespaart energie en krijgt hoog comfort zonder handmatig handelingen te hoeven verrichten.

Het is ook een praktische oplossing om sensorverlichting te installeren in ruimten die elke keer slechts kort worden gebruikt. De verlichting brandt dan niet langer dan nodig is en dit komt zowel de financiën als het milieu ten goede.

Flexibele verlichting in de vergaderruimte
In deze ruimte moet de verlichting volgens de eisen die de bijeenkomst met zich meebrengt, ingesteld kunnen worden. Voor een vergadering met meerdere personen is ander licht nodig dan voor een lezing en presentaties. Vaak is dimbaar licht in deze ruimte een logische keuze.

De juiste werkverlichting begint hier
Solar Light heeft een uitgebreid aanbod aan ledverlichting voor kantoren, zodat u op maat gemaakte oplossingen kunt realiseren, die voldoen aan de wensen van uw klant, bijvoorbeeld energie-efficiënte, mooi vormgegeven en intelligente bedrijfsverlichting.