GOEDE VERLICHTING IN EXTREME OMSTANDIGHEDEN

Verlichting op offshore-installaties moet gewoon aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Op deze installaties moet ook in de meest extreme weersomstandigheden zonder problemen gewerkt kunnen worden. Daarom zijn robuustheid en dichtheid onmisbare eigenschappen.

Offshore-verlichting van de hoogste kwaliteit
Daarnaast geldt uiteraard dat de verlichting aan een aantal functionele eisen dient te voldoen, onder andere voldoende lichtsterkte en goede kleurweergave, zodat het personeel snel en veilig kan werken. De veeleisende omstandigheden waaronder op schepen, platforms en andere offshore-installaties wordt gewerkt, laten niet toe dat er fouten worden gemaakt.

We hebben hebben jarenlange ervaring op het gebied van armaturen voor agressieve omgevingen, waarin onder andere de offshore-industrie plaatsvindt. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan degelijke kwaliteitsproducten. Ze zijn goedgekeurd volgens de geldende normen, hebben een hoge IP-beveiligingsklasse, voldoen aan de ATEX-richtlijnen en kunnen in zone I en II worden toegepast.