VERLICHTING BIJ HET SPEL BETREKKEN

Waar vloog de shuttle heen? In sportzalen en sporthallen is verlichting van groot belang wanneer het spel snel gaat en de spelers in no-time een beslissing moeten nemen. Als een badmintonspeler vlak voor het beslissende moment recht in een lamp kijkt en wordt verblind, is het game over.

De goede verlichtingsoplossing biedt de juiste hoeveelheid licht voor elke tak van sport. Dit is nog niet zo gemakkelijk, want voor badminton en handbal worden op dit gebied verschillende eisen gesteld. En als de hal ook voor feesten, concerten en theater wordt gebruikt, wordt de lijst van eisen alleen nog maar langer.

Meer dan alleen maar licht
De klant de juiste oplossing bieden vereist groot vakkundig inzicht, de juiste armaturen en een regelsysteem dat alles gemakkelijk en intuïtief laat functioneren.

De functionele eigenschappen van de oplossing moeten natuurlijk vergezeld gaan van energie-efficiëntie om als aantrekkelijke oplossing te kunnen worden aangeboden. En de armaturen moeten robuust zijn, zodat ze jarenlang zonder problemen kunnen worden gebruikt, ook al staan ze regelmatig bloot aan harde knallen van bijvoorbeeld volley- en voetballen.

Vind in ons uitgebreide aanbod van ledproducten alles wat u voor uw taak nodig heeft.