EEN EFFICIËNT BEDRIJF IS VOORZIEN VAN GOEDE VERLICHTING

Een modern landbouwbedrijf wordt efficiënt en professioneel gerund, en dit vereist een doordachte verlichtingsoplossing van hoge kwaliteit.

Licht in een stal moet kleur op juiste wijze weergeven, zodat de medewerkers van het bedrijf gemakkelijk de versheid van het voeder en de gezondheid van de dieren kunnen beoordelen. Het moet mogelijk zijn zich goed te kunnen oriënteren en overal in het gebouw veilig te kunnen bewegen, en daarom moet er voldoende licht zijn om arbeidsongevallen te voorkomen.

Daarnaast moet de verlichting tot een aangename werkomgeving bijdragen, waar vele uren ongestoord en efficiënt gewerkt kan worden.

Stalverlichting die betaalbaar is
Bij het realiseren van de perfecte stalverlichting wordt uiteraard ook aan het kostenplaatje gedacht, want in de landbouw is men net als in andere bedrijfstakken geïnteresseerd in lage kosten. De installatiekosten en vooral het energieverbruik zijn daarom essentiële elementen van een optimale oplossing.

In het uitgebreide assortiment van Solar Light vindt u de kwaliteitsarmaturen die u voor de verlichting in landbouwgebouwen nodig heeft.