GOEDE VERLICHTING BEVORDERT DE VERKOOP

Verlichting in een winkel heeft grote invloed op de verkoop. Met een goed verlichtingsontwerp kan een aangename sfeer worden gecreëerd, die klanten aantrekt en ervoor zorgt dat de klanten lang in de winkel blijven.

De winkelverlichting moet natuurlijk niet alleen voor een goede sfeer zorgen maar ook de artikelen aantrekkelijk presenteren. En de kleuren correct weergeven. We hebben waarschijnlijk allemaal weleens in een winkel een trui in handen gehad en ons afgevraagd of de trui donkerblauw of zwart was ...


In winkels met verschillende soorten artikelen, bijvoorbeeld warenhuizen, moet de verlichting aan de verschillende afdelingen worden aangepast. Voor kleding is een andere verlichting nodig dan voor voedingsmiddelen, en deze vereisen weer een andere verlichting dan wijnflessen.

Winkels zijn ook werkplaatsen. De verlichting moet zo worden ontworpen dat er optimale werkomstandigheden voor de medewerkers worden gecreëerd. Medewerkers achter de kassa's moeten bijvoorbeeld duidelijk kleuren, getallen en teksten kunnen zien - en reflectie van het licht op het scherm van de kassaterminal moet worden voorkomen.

Met moderne ledverlichting kan elke winkel een op maat gemaakte oplossing krijgen, die precies aan de behoefte voldoet. Met de kwaliteitsproducten uit het grote assortiment van Solar Light kunt u de perfecte oplossing samenstellen.