DE VERLICHTING IN EEN WOONGEBOUW MOET GEBORGENHEID CREËREN

De juiste verlichting maakt een trappenhuis uitnodigend en verhoogt de veiligheid, zodat de kans op ongelukken en gevaarlijke situaties op de trappen zoveel mogelijk wordt verkleind.

Het licht moet elke traptrede goed zichtbaar maken. Tussen de rand van een trede en het vlak van de lager liggende trede mag slechts lichte schaduw vallen, zodat de omtrek van elke traptrede duidelijk is te zien. 

De lampen aan de wanden en plafonds zorgen voor een diffuse lichtverdeling over de gehele lengte van de trap. Opalen afschermingen voorkomen verblinding en zorgen tevens voor een decoratieve verlichting.

Daarnaast heeft de lichtregeling in een trappenhuis een enorm potentieel wanneer het energieverbruik in een gebouw omlaag moet. 
Het assortiment van Solar Light heeft energievriendelijke producten voor de verlichting in trapopgangen in wooncomplexen, ziekenhuizen, kantoren en hotels.

 
In het grote assortiment van Solar Light vindt u kwaliteitsarmaturen die voor gemeenschappelijke binnengangen zijn goedgekeurd.

 

trappeopgang_02_generic