Een van de mogelijkheden binnen de led-technologie is CCT.

CCT staat voor Correlated Color Temperature, wat betekent dat de lichtkleur in de armaturen handmatig kan worden gewijzigd. De armaturen hebben daarom een collectie led-diodes met verschillende lichtkleuren. De combinatie hiervan zal de kleur veranderen van 3000K tot 4000K.

Het is niet langer nodig om op voorhand de keuze te maken tussen 3000K of 4000K.  Bij onze CCT armaturen kies je eenvoudigweg middels een dipswitch, in het armatuur,  welke kleurtemperatuur je wilt, 3000K - 3500K of 4000K. Dit levert minder voorraad en meer flexibiliteit op voor je klant. De lichtkleur kan je instellen en wijzigen wanneer je maar wilt.

Een aantal van onze CCT families:

CAMPUS
Een ronde opbouwarmatuur voor directe montage op de wand of het plafond. Met de draadophanging accessoire kan deze ook worden omgetoverd naar een pendelarmatuur.
Kijk hier: Campus

 OCUS

Onze Hufterproef wandlamp voor buiten is beshckbaar in drie verschillende designs. Hierin zit ook de functie waarbij Watt/Lumen verhouding in drie stappen kan worden ingesteld - van 6 W tot 12W. Buiten kan het soms een beetje te licht zijn en wellicht een beetje oncomfortabel voor naaste buren met 12W. Middels een eenvoudige dipswitch  naar wens te verlagen.
Kijk hier: Cross 

 

RILLO CCT
Een vandalismebestendige armatuur in polycarbonaat. Verkrijgbaar in drie maten - Rillo Mini - Rillo en Rillo Maxi. Zowel binnen als buiten te gebruiken.
Scholen en openbare omgevingen die wat extra robuuste armaturen nodig hebben in gangen en trappen. Kijk hier: Rillo