WE ZIJN ER OM UW ONDERNEMING TE VERSTERKEN

 

Volgens sommigen moet Nederland een concurrentiemaatschappij zijn.

 

”Wat is hier nieuw aan?”, is de reactie die wij vanuit de installatiebranche geven. Voor ons is concurrentie al jaren een realiteit. Velen van ons besteden een groot deel van de werktijd aan het deelnemen aan aanbestedingen. Werktijd die voor driekwart verspilde tijd is. Gemiddeld.

 

Maar aanbestedingen zullen niet verdwijnen. We zullen ermee moeten leven. Waar we niet mee hoeven te leven is al het papierwerk en tijdsverspilling die bij het strijden om goede opdrachten komen kijken.

 

Solarlight.nl heeft de missie u te helpen met het maken van uw offertes, op een veel gemakkelijkere en snellere wijze dan u gewend bent. En we zorgen ervoor dat ze klasse uitstralen.

 

We willen niet volstaan met het leveren van de beste verlichtingsproducten en verlichtingsoplossingen tegen aantrekkelijke prijzen. We willen u, en onze overige klanten, helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Daarom bieden wij een aantal competenties aan, waarmee iedreen zijn voordeel kan doen:

  • Hulp bij het kiezen van het juiste type verlichting
  • Technische support
  • Klantensupport
  • Ontwerpen
  • Lichtberekening
  • Energieadvies
  •  

Solar Light biedt je de mogelijkheid om de verlichtingsoplossingen van morgen vandaag al te creëren.

 

Benut de mogelijkheden!


Producten gekocht na 1 mei 2017 - Solar Light geeft minimaal 5 jaar garantie die productiefouten en materiaalfouten in producten van het productassortiment van Solar Light dekt. Solar Light of de leverancier repareert of ruilt de betreffende producten, vooropgesteld dat aan de voorwaarden van de garantie is voldaan.

 

Download garantievoorwaarden

  

Wij gaan serieus met de bescherming van uw gegevens om

 

Solar Group gaat serieus met de bescherming van gegevens, waaronder persoonlijke gegevens, om. Solar is verantwoordelijk voor de specifieke en legitieme doelen van, en de middelen voor, de verwerking van gegevens, waaronder persoonsgegevens, en is verplicht uw gegevens te beschermen.

 

Lees hier ons privacybeleid